Wat is coaching?
Wie ben ik?
Wat bied ik aan?
Investering
Cursus In-Sight
Referenties
Links
Contact


1e medewerker Atelier/productiebedrijf

Toen mijn werkgever mij voorstelde om een coachingstraject te volgen liep ik niet over van enthousiasme. Ik dacht ook dat het meer voor beleidsbepalende/kantoor functies zou zijn. Dat er iets voor mij moest gebeuren was wel duidelijk. Ik zal niet lekker in mijn vel, was moe en had weinig tot geen interesses meer in het algemeen. Op het werk liep het ook niet lekker waardoor de negatieve spiraal was ingezet. Met lood in mijn schoenen ging ik naar mijn eerste afspraak met Hendrik-Dirk. Tijdens het eerste gesprek stelde hij allerlei vragen om zo een indruk van de situatie te krijgen. Ik moest mij open stellen en had daar moeite mee. Onderwerpen raakten mij meer dan ik dacht. In de weken erna vielen dingen meer en meer op zijn plek. Met moeilijke situaties kon ik veel beter omgaan. Het balletje was gaan rollen.

We zijn 10 maanden en 6 gesprekken verder en is het verschil dag en nacht. Zowel op het werk als privé voel ik mij prettiger in het doen en laten. Problemen benaderen, relativeren en verwerken geeft nu veel minder stress. Situaties die voorheen zoveel energie hebben gekost zonder iets op te leveren zijn beter onder controle voor mij. Ik bruis van de energie en ben druk met van alles en nog wat. Het zelfvertrouwen is skyhigh, loop nog net niet naast mijn schoenen, en er is niet een situatie die ik uit de weg ga. Hendrik Dirk heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Annemieke Smit beschrijft haar resultaat na coachingstraject tav loopbaan keuzes:

"Ik kan zeggen dat ik goed op weg ben, beter in mijn vel zit en dat blijkbaar ook uitstraal! Ik heb inzicht gekregen in mijn behoeftes, passie en patronen en kan nu beter keuzes maken in mijn werk en dus ook ‘nee’ zeggen. Ondertussen al een aantal sollicitatiegesprekken gehad. Voor één functie ben ik afgewezen omdat ik te weinig vakkennis had, maar de selecteur van het W&S bureau was dermate enthousiast over mij dat hij mij heeft geïntroduceerd bij zijn eigen directeur. Daar een gesprek mee gehad, maar dat heb ik zelf afgewezen omdat de organisatiecultuur mij niet aansprak.

Uiteindelijk heeft dit alles geresulteerd in waar ik momenteel sta: een leuke functie als projectleider bij een adviesbureau voor merkstrategie. Hierin komen alle aspecten die voor mij van belang zijn samen: creatief, organiseren, regelen en communicatie. Een baan met veel vrijheid die momenteel heel goed past."

Vera Brink-Stilma (V-projects & Netwerkkennis) zegt over Hendrik-Dirk:

"Hendrik Dirk is een jongen bij wie het coachen de gewoonste zaak van de wereld is.
Eigenlijk een "onbewuste" kwaliteit waar hij zich tijdens de opleiding "bewust" van is geworden.
Deze 2e natuur met daarbij de aangeleerde technieken leveren een betrouwbare en enthousiaste coach. "
 
Christina Wouters (diėtiste met eigen praktijk in Sneek) zegt over Hendrik-Dirk:

"Waar ik bij jou van onder de indruk ben is het volgende. Ik vind dat je verrassend kunt zijn en goed een vinger op een zere plek kunt leggen. Iemand kan met een vraag / probleem bij jou komen, maar jij haalt in een gesprek geregeld iets anders naar boven / voren. Iets compleet anders (maar wel “in de omgeving” van de vraag / het probleem), waardoor degene even van z’n stuk gebracht wordt. Die “verwarring” geeft “ruimte” en de wijze waarop het dan door jou “aangeraakt” wordt (met jouw “zachtheid”), geeft een hanteerbaar “probleem”. Het is dan niet iets, dat heel zwaar voelt en er kan meteen aan gewerkt worden. "

Mascha van Ringen (Coach waarmee hdcoaching samenwerkt www.mvcoaching.info) zegt over Hendrik-Dirk:

"Hendrik-Dirk heb ik leren kennen als een heel betrouwbare en rustige coach.  Vanwege zijn groot empathisch vermogen en zijn opmerkelijke natuurlijke kundigheid in het luisteren en observeren, is hij een coach die snel duidelijkheid schept. Hij durft dieper te gaan dan menig ander, hij kan ook stevig confronteren, maar zal je immer een gevoel van veiligheid blijven bieden waardoor emoties een plek kunnen krijgen. Zijn heldere kijk op soms complexe problematiek werkt verfrissend en biedt houvast om zelf een stap verder te komen." 

Deelnemer cursus "In-Sight'

“Deze cursus geeft mij de handvaten om belemmeringen zowel privé als op werkgebied beter te relativeren. Bewustwording is een grote en eerste stap en de cursus helpt mij deze stap te nemen. Vervolgens kon ik met de handvaten aan de slag. Door de cursus individueel te volgens was het voor mij een meer persoonlijk traject wat mijn voorkeur had.”

to Top of Page

hdcoaching | info@hdcoaching.nl