Wat is coaching?
Wie ben ik?
Wat bied ik aan?
Investering
Cursus In-Sight
Referenties
Links
Contact


 

 Wie ben ik?

Ik ben Hendrik-Dirk van der Bijl, een nuchtere Fries en woon in Grou. Ik werk resultaat gericht zodat mijn cliënten uiteindelijk tevreden een coachingstraject afronden. 

Een paar jaar geleden liep ik in mijn huidige werk vast. In de zoektocht naar de oorzaak daarvan kwam ik veel mensen tegen die eenzelfde patroon als ik bleken te hebben, ook wel het zogenoemde 20'ers/30'ers dilemma. Ik kreeg vervolgens een prachtkans om mezelf te ontwikkelen tot coach.

Als ervaringsdeskundige en transformationeel coach ® bij instituut Orbis vind ik het mooi om bij te dragen aan de ontwikkeling van individuen en groepen. Ik ga er hierbij vanuit dat jijzelf uiteindelijk prima weet/voelt wat je wel en niet wilt en dat je daarbij alleen een steun in de rug nodig hebt. De steun bestaat met name uit een professionele spiegel die ik je voorhoud.

 

 

 

Ik geloof er niet in dat mensen veranderen door hun omgeving. Ik geloof dat mensen alleen veranderen als ze zelf daar de waarde van inzien. Als transformationeel coach begeleid ik je wens om te veranderen van binnenuit en zal ik je niet opleggen wat goed is voor je!

Ik ben

  • afgestudeerd als transformationeel coach bij instituut Orbis
  • deelnemer van het persoonlijk ontwikkelings traject 20-30 ers "make up your mind" bij De Baak geweest

En verder ben ik

  • empatisch, helder, duidelijk en soms confronterend
  • gericht op het realiseren van concrete maatregelen waar jij echt wat aan hebt
  • betrokken
  • nuchter en concreet

Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over mijn werkwijze? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

to Top of Page

hdcoaching | info@hdcoaching.nl